Suvilahden vanhat teollisuushallit

on

Kalasatama365:n edellinen artikkeli koski Sompasaaressa sijaitsevaa vanhaa teollisuushallia ja sen graffittivoittoista nykytilaa sekä urbaania löytöretkeilyä. Tästä tuli mieleeni, että Suvilahdessa sijaitsi myös vanhoja teollisuushalleja, jotka on sittemmin romutettu maan tasalle. Kävin 2016 marraskuussa kuvailemassa niitä, mutta en koskaan muistanut julkaista noita kuvia mistään.

Nämä teollisuushallit olivat hyötykäytössä viimeisen kerran Flow festivaaleilla 2016, mistä johtuu kuvissa näkyvät Food ja Bar -tekstit. Sen jälkeen graffitia on ilmestyi niihin tasaiseen tahtiin, kunnes ne joskus talven aikana romutettiin maan tasalle.

Kaikki alla olevat valokuvat otettu 5.11.2016.

Suvilahti graffiti teollisuushalli Flow KalasatamaSuvilahti graffiti teollisuushalli Flow KalasatamaSuvilahti graffiti teollisuushalli Flow KalasatamaSuvilahti graffiti teollisuushalli Flow KalasatamaSuvilahti graffiti teollisuushalli Flow Kalasatama

2 Comments Lisää omasi

  1. Bea sanoo:

    Kivasti oli kyllä noita puu- ja teräshalleja hyödynnetty Suvilahdessa. Harmi että ovat ne jo poistaneet. Muistan myös kuinka niitä oli hyvin hyödynnetty myös Flow-festareilla.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s