Suvilahdessa murhaava illallinen

Kannattaa seurata Suvilahden tapahtumatarjontaa osoitteessa www.suvilahti.fi. Muuten voi mennä ohi esimerkiksi se, että Suvilahdessa järjestetään teatterinäytöstä gourmet-illallisen yhteydessä.

Itselleni kävi näin: kävin Suvilahdessa kävelyllä ja huomasin että siihen pihalle on ilmestynyt suurikokoinen lämmitetty teltta, jonka kyljessä on vain osoite www.gurmeeteatteri.fi. Kotona kävin heti osoitteessa ja lähes siltä istumalta tein jo varauksen Murhaavaan illalliseen. Näytöksiä on vielä joulukuun alkuun, mutta suurin osa illoista taitaa olla jo loppuunmyytyjä.

”Murhaava illallinen” on ainutlaatuinen elämysilta, jossa gourmetruoka ja jännitysnäytelmä kohtaavat. Vieraat nauttivat kahden tunnin aikana kolmen ruokalajin illallista ja joutuvat samalla rikoksen silminnäkijöiksi. Ilta on tulvillaan herkullisia makuja ja odottamattomia tapahtumia, sillä vieraiden joukossa on ihmisiä, joiden suunnitelmia ei ole voitu etukäteen arvata. Voitko olla varma, että pöytänaapurisi on se, jollaisena hänet näet?

Kävin tuolla siis jo marraskuun alussa ja sanotaanko lyhyt arvio näin: Ruoka hyvää, annokset pieniä, miljöö hienoksi koristeltu, teatterinäytös vaihtelevaa tasoa, osa näyttelijöistä hyviä ja tarjoilijat sekoilivat kaikessa. Suosittelen kuitenkin, jos tällaista ei ole ennen kokenut.

suvilahti-jk20161105-2796

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s